Οι
άνθρωποί μας
Στο Soil κάθε μέλος της ομάδας του είναι μέλος της οικογένειάς του. . Στο πρώτο τους εστιατόριο, οι Τάσος Μαντής και Αλέξανδρος Μουρίδης έχουν δημιουργήσει μια δυνατή και ταλαντούχα ομάδα, η οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για το fine dining αλλά και την επιθυμία να προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή. Εξίσου σημαντικοί για το Soil είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες του αλλά και τα στενά συγγενικά πρόσωπα που έχουν στηρίξει αυτό το μοναδικό εγχείρημα από τη γέννησή του, από τους μικρούς παραγωγούς και τους οινοποιούς μέχρι τη δημιουργική ομάδα και τους καθαριστές.
Η ομάδα
Οι
άνθρωποί μας
Στο Soil κάθε μέλος της ομάδας του είναι μέλος της οικογένειάς του. . Στο πρώτο τους εστιατόριο, οι Τάσος Μαντής και Αλέξανδρος Μουρίδης έχουν δημιουργήσει μια δυνατή και ταλαντούχα ομάδα, η οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για το fine dining αλλά και την επιθυμία να προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή. Εξίσου σημαντικοί για το Soil είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες του αλλά και τα στενά συγγενικά πρόσωπα που έχουν στηρίξει αυτό το μοναδικό εγχείρημα από τη γέννησή του, από τους μικρούς παραγωγούς και τους οινοποιούς μέχρι τη δημιουργική ομάδα και τους καθαριστές.
Η ομάδα
Οι
άνθρωποί μας
Στο Soil κάθε μέλος της ομάδας του είναι μέλος της οικογένειάς του. . Στο πρώτο τους εστιατόριο, οι Τάσος Μαντής και Αλέξανδρος Μουρίδης έχουν δημιουργήσει μια δυνατή και ταλαντούχα ομάδα, η οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για το fine dining αλλά και την επιθυμία να προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή. Εξίσου σημαντικοί για το Soil είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες του αλλά και τα στενά συγγενικά πρόσωπα που έχουν στηρίξει αυτό το μοναδικό εγχείρημα από τη γέννησή του, από τους μικρούς παραγωγούς και τους οινοποιούς μέχρι τη δημιουργική ομάδα και τους καθαριστές.
Ο Σεφ
Τάσος Μαντής
Ο Τάσος Μαντής έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας εργαστεί σε κουζίνες εστιατορίων βραβευμένων με αστέρι Michelin, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και Fat Duck στο Ηνωμένο Βασίλειο (3 αστέρια Michelin). Αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ηγήθηκε της ομάδας του βραβευμένου με 1 αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra στην Αθήνα, εξελίσσοντας διαρκώς τη μαγειρική του στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και την παρουσίαση των πιάτων του. Τα τελευταία χρόνια, τροφοδοτεί την αγάπη του για τη φύση καλλιεργώντας τον δικό του κήπο και πρωτοστατεί στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας μέσα από τη μαγειρική του προσέγγιση η οποία περιστρέφεται γύρω από τη βιωσιμότητα, τη βοτανολογία και τη farm-to-table φιλοσοφία. Στο Soil στοχεύει να προσφέρει πολλές νέες γαστρονομικές εκπλήξεις.
Ο Σεφ
Τάσος Μαντής
Ο Τάσος Μαντής έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας εργαστεί σε κουζίνες εστιατορίων βραβευμένων με αστέρι Michelin, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και Fat Duck στο Ηνωμένο Βασίλειο (3 αστέρια Michelin). Αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ηγήθηκε της ομάδας του βραβευμένου με 1 αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra στην Αθήνα, εξελίσσοντας διαρκώς τη μαγειρική του στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και την παρουσίαση των πιάτων του. Τα τελευταία χρόνια, τροφοδοτεί την αγάπη του για τη φύση καλλιεργώντας τον δικό του κήπο και πρωτοστατεί στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας μέσα από τη μαγειρική του προσέγγιση η οποία περιστρέφεται γύρω από τη βιωσιμότητα, τη βοτανολογία και τη farm-to-table φιλοσοφία. Στο Soil στοχεύει να προσφέρει πολλές νέες γαστρονομικές εκπλήξεις.
Ο Σεφ
Τάσος Μαντής
Ο Τάσος Μαντής έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας εργαστεί σε κουζίνες εστιατορίων βραβευμένων με αστέρι Michelin, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και Fat Duck στο Ηνωμένο Βασίλειο (3 αστέρια Michelin). Αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ηγήθηκε της ομάδας του βραβευμένου με 1 αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra στην Αθήνα, εξελίσσοντας διαρκώς τη μαγειρική του στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και την παρουσίαση των πιάτων του. Τα τελευταία χρόνια, τροφοδοτεί την αγάπη του για τη φύση καλλιεργώντας τον δικό του κήπο και πρωτοστατεί στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας μέσα από τη μαγειρική του προσέγγιση η οποία περιστρέφεται γύρω από τη βιωσιμότητα, τη βοτανολογία και τη farm-to-table φιλοσοφία. Στο Soil στοχεύει να προσφέρει πολλές νέες γαστρονομικές εκπλήξεις.
Ο Σεφ
Τάσος Μαντής
Ο Τάσος Μαντής έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας εργαστεί σε κουζίνες εστιατορίων βραβευμένων με αστέρι Michelin, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και Fat Duck στο Ηνωμένο Βασίλειο (3 αστέρια Michelin). Αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ηγήθηκε της ομάδας του βραβευμένου με 1 αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra στην Αθήνα, εξελίσσοντας διαρκώς τη μαγειρική του στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και την παρουσίαση των πιάτων του. Τα τελευταία χρόνια, τροφοδοτεί την αγάπη του για τη φύση καλλιεργώντας τον δικό του κήπο και πρωτοστατεί στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας μέσα από τη μαγειρική του προσέγγιση η οποία περιστρέφεται γύρω από τη βιωσιμότητα, τη βοτανολογία και τη farm-to-table φιλοσοφία. Στο Soil στοχεύει να προσφέρει πολλές νέες γαστρονομικές εκπλήξεις.
Ο F&B Manager
Αλέξανδρος Μουρίδης
Ο συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Μουρίδης έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Food & Beverage σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία). Με τη μετακόμισή του στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ηλικία 19 ετών, εργάστηκε στα εστιατόρια Raymond Blanc, Marco Pierre White και στο Royal Automobile Club ως Restaurant General Manager, ενώ το 2019 ανέλαβε τη θέση του Food & Beverage Manager του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Salman Bin Abdulaziz Al Saud. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στη διαμονή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία, εργάστηκε ως General Manager στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra στην Αθήνα και ως Food & Beverage Manager στο AMANZOE Resort στο Πόρτο Χέλι. Στο Soil επιθυμεί να προσφέρει την καλύτερη και πιο επαγγελματική εμπειρία εξυπηρέτησης στην Αθήνα.
Ο F&B Manager
Αλέξανδρος Μουρίδης
Ο συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Μουρίδης έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Food & Beverage σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία). Με τη μετακόμισή του στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ηλικία 19 ετών, εργάστηκε στα εστιατόρια Raymond Blanc, Marco Pierre White και στο Royal Automobile Club ως Restaurant General Manager, ενώ το 2019 ανέλαβε τη θέση του Food & Beverage Manager του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Salman Bin Abdulaziz Al Saud. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στη διαμονή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία, εργάστηκε ως General Manager στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra στην Αθήνα και ως Food & Beverage Manager στο AMANZOE Resort στο Πόρτο Χέλι. Στο Soil επιθυμεί να προσφέρει την καλύτερη και πιο επαγγελματική εμπειρία εξυπηρέτησης στην Αθήνα.
Ο F&B Manager
Αλέξανδρος Μουρίδης
Ο συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Μουρίδης έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Food & Beverage σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία). Με τη μετακόμισή του στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ηλικία 19 ετών, εργάστηκε στα εστιατόρια Raymond Blanc, Marco Pierre White και στο Royal Automobile Club ως Restaurant General Manager, ενώ το 2019 ανέλαβε τη θέση του Food & Beverage Manager του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Salman Bin Abdulaziz Al Saud. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στη διαμονή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία, εργάστηκε ως General Manager στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra στην Αθήνα και ως Food & Beverage Manager στο AMANZOE Resort στο Πόρτο Χέλι. Στο Soil επιθυμεί να προσφέρει την καλύτερη και πιο επαγγελματική εμπειρία εξυπηρέτησης στην Αθήνα.
Ο F&B Manager
Αλέξανδρος Μουρίδης
Ο συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Μουρίδης έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Food & Beverage σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία). Με τη μετακόμισή του στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ηλικία 19 ετών, εργάστηκε στα εστιατόρια Raymond Blanc, Marco Pierre White και στο Royal Automobile Club ως Restaurant General Manager, ενώ το 2019 ανέλαβε τη θέση του Food & Beverage Manager του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Salman Bin Abdulaziz Al Saud. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στη διαμονή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σαουδική Αραβία, εργάστηκε ως General Manager στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra στην Αθήνα και ως Food & Beverage Manager στο AMANZOE Resort στο Πόρτο Χέλι. Στο Soil επιθυμεί να προσφέρει την καλύτερη και πιο επαγγελματική εμπειρία εξυπηρέτησης στην Αθήνα.
Κρατήσεις
Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο σπίτι μας, στο Soil. Παρακαλούμε κάντε την κράτησή σας ηλεκτρονικά ή καλέστε μας στο 210 75 13 505.